Doprava ZDARMA nad 800,-Kč

Hodnocení obchodu

4,4 256 hodnocení
5
186x
4
27x
3
15x
2
3x
1
25x
Nevyplňujte toto pole:
R Avatar autora Radek | 14.1.2022
Vše ok. Zboží v pořádku a rychlá dodávka.
Avatar autora | 14.1.2022
+ Rychlé vyřízení objednávky, možnost osobního odběru.

KW Avatar autora Klára Witásková | 13.1.2022
Já jsem naprosto spokojena, profesionální přístup, ochota, znalost sortimentu i detailní technické znalosti.
Avatar autora | 7.1.2022
+ Dobré ceny
+ Rychlé odeslání

Všechno v pořádku, objednal jsem 26.12., doručeno 28.12. za super akční cenu. Doporučuji.
Avatar autora (Administrátor) 26.1.2022
Děkujeme za hezké recenze. Luxo
Avatar autora | 31.12.2021
Žádná komunikace, pouze automatická odpověď na přijetí objednávky
Avatar autora (Administrátor) 26.1.2022
Omlouváme se, pracujeme na lepším informování zákazníků. Automaty jsou však využívány čím dál častěji. Pokud se dodání prodlužuje, snažíme se o kontaktování zákazníka emailem či telefonicky. Před Vánocemi to bylo složitější. Pracujeme na tom. Tým Luxo
Avatar autora | 30.12.2021
+ Rychlé dodání zboží
+ Vše proběhlo v pořádku
+ Dobrá komunikace obchodu

Avatar autora (Administrátor) 26.1.2022
Děkujeme za kladné hodnocení. Doufám, že zboží se před Vánocemi užilo. Tým Luxo
Avatar autora | 28.12.2021
Nemůžu nic hodnotit, objednal jsem před 12 dny a zboží dosud nedorazilo. Komunikace kromě potvrzení objednávky absolutně žádná. Nevím kde nastala chyba.
Avatar autora (Administrátor) 26.1.2022
Dobrý den, prověřila jsem Vaši objednávku a nebyla skaldem kompletní. To vše bylo vyčísleno v košíku. Čekáme na další várku zboží. Omlouváme se zda jste nebyl informován včas, prověřuji tuto situaci. Tým Luxo
Avatar autora | 22.12.2021
Rychlé doručení, příjemný personál
Avatar autora | 11.12.2021
+ vstřícné jednání

Avatar autora | 7.12.2021
+ obchod proběhl bez problémů.

Avatar autora | 7.12.2021
Přesto že je to už 10 dnů ,zboží zatím nedošlo. Vím že je před Vánoci ,ale objednávky z jiných shopů přišly za 2-4 dny.
Avatar autora (Administrátor) 26.1.2022
Omlouváme se za vzniklé problémy. Zboží jste objednala 27.11. v sobotu, objednávku zpracováváme v pracovní dny. A zboží bylo expedováno 8.12. a v pořádku doručeno. Pracujeme na lepším systému infomovanosti zákazníků. Děkujeme za pochopení. Tým Luxo
Avatar autora | 6.12.2021
Obchod doporučuji,super komunikace a rychlost dodání
Avatar autora | 10.11.2021
+ OK
- NIC

Avatar autora | 4.11.2021
Zboží bylo doručeno do zásilkovny dle požadavku a v krátké době.
Avatar autora | 26.9.2021
Na dotaz kdy přijdou svítidla nemám ani po třech dnech odpověď.
Avatar autora | 2.9.2021
+ Vstricnost a ochota
+ Rychlost
+ Prijemna komunikace

Avatar autora | 29.7.2021
- Na stránkách je napsáno "doručení do týdne" 11dní a nic se neděje.............Ani info a omluva,že zboží bude spožděno....

Avatar autora (Administrátor) 26.1.2022
Dobrý den pane Tesař, mrzí nás, že nejste spokojen. Nicméně, když jsem prošla proces Vaší objednávky, tak to shrnu 17.7. jste objednávku vytvořil a my ji řádně zpracovali hned v pondělí 19.7. a zboží je připraveno k výdeji 27.7.Byl jste informován mailem i telefonicky, ale neberete telefon. Omlouváme se za vzniklé problémy. Luxo
Avatar autora | 21.7.2021
+ rychlé vyřízení objednávky
+ bezpečně zabalené zboží proti poškození

zatím nevím
Avatar autora | 21.6.2021
- zboží nebylo dodáno

Avatar autora | 18.6.2021
+ Velký výběr
+ Má výhoda je, že mám prodejnu blízko.
+ Poradili mi, navrhli alternativu
+ u některého zboží příjemné ceny
- nakupoval jsem celkem 3x a žádnou nevýhodu jsem nenašel. U poslední dodávky byl celkem dlouhý čas dodání, ale v době covidové se problémy kupí, tak to jako živnostník chápu, a nemyslím si že je to je jejich pochybení.

Velký výběr svítidel, opradu na co si vzpomenete a kamenný obchod. celkem pěkný E shop

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení