Hodnocení obchodu

4,4 318 hodnocení
5
241x
4
28x
3
15x
2
3x
1
31x
Nevyplňujte toto pole:
HS Avatar autora Hana Svobodová | 30.11.2022
Objednala jsem 3 světla, z toho jedno přišlo již použité, které někdo pravděpodobně již vrátil. Na začátku nás zarazily již stržené šroubky a když jsme hledali, proč nefunguje dálkový ovladač, zjistili jsme, že tam jsou zapomenuté již vytečené a zrezlé baterky. Další světlo (úplně to samé), bylo již originálně zabalené, vč. ovladače, který byl také zabalený s baterkami zvlášť. Bohužel jsme nic z toho nenafotili a tím pádem nereklamovali. Ale vše by se jen protáhlo a už takhle jsme čekali o dost déle, než bylo uvedeno.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 2.12.2022
Dobrý den, mrzí mě že jste nedostali zboží v nejlepší kvalitě. Obě svítidla přišla přímo od výrobce v originál balení- svítidlo GLOBO- takže nemáme potřebu svítidla rozbalovat a kontrolovat. Pokud se vám však toto stalo a byly v tom i vyteklé baterie- měli jste napsat a světla zaslat zpět. Nikdo nás však nekontaktoval žádnou zprávou.
IK Avatar autora Iva Kmínková | 30.11.2022
Avatar autora Jana Černohorská | 25.11.2022
M Avatar autora MP | 24.11.2022
spokojenost
VP Avatar autora Víznerová Petra | 24.11.2022
Avatar autora Petr Ševela | 21.11.2022
jak vás hodnotit, když jsem zboží dosud nedostal.
AW Avatar autora Alena Wawrzyczková | 17.11.2022
OK Avatar autora Olga Krafková | 10.11.2022
Avatar autora Lucie Šaděrová | 9.11.2022
Jsem spokojená s obchodem, dodání bylo rychlé, doporučuji
SZ Avatar autora Simona Zbořilová | 6.11.2022
Avatar autora Kamil Ďurana | 22.10.2022
odesilam hodnoceni, aniz bych obdrzel zbozi. objednaval jsem pred 10 dny, zatim ani zminka o predani objednavky k preprave.
MC Avatar autora Marcel Cvrkal | 20.10.2022
JF Avatar autora Janka Fasner-Čermáková | 12.10.2022
super, rychle dodání, dobré ceny i výběr zboží
LN Avatar autora Luděk Němec | 9.9.2022
S obchodem jsem spokojen , příznivé ceny .
PV Avatar autora Pavla Valtová | 8.9.2022
LK Avatar autora Ladislav Kubíček | 7.9.2022
Nevěděl jsem co přesně potřebuji, objednal jsem si to co jsem myslel, že by mi mohlo vyhovovat, pak jsem tam volal a paní byla ochotná a poradila mi.
Avatar autora | 15.8.2022
Ochota
Avatar autora | 6.8.2022
+ Parkování před firmou

Avatar autora | 2.8.2022
+ Nejlepší ceny
+ Milá komunikace
+ Rychlé doručení

Balíček mi přišel hned, zboží bylo za nejlepší cenu na internetu, vše v pořádku. Velmi milá domluva, když jsem potřebovala něco řešit. Děkuji.
RK Avatar autora Romana Křepelková | 30.7.2022
Skvělá komunikace, velmi milý a ochotný personál.